Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BEGINNER PROGRAM (3 JAM) – (Min 5 pax & included food)

1. Jasad & Akal

Kebiasaannya kita rasa kita menggunakan akal untuk berfikir tetapi sebenarnya perkara yang kita lakukan adalah bergantung kepada perkara yng telah berlaku membuatkan ia adalah daripada keputusan jasad disebabkan tingkah laku yang berlaku berulang kali.

Tujuan adalah mengenal pasti dimana keputusan dari akal atau jasad atau diri kita sendiri.

2. Teknik Pernafasan

Tujuan pernafasan adalah untuk peredaran darah dalam badan kita dan juga ia mampu menghasilan DMT “Dimenthyltryptamine” dan mengaktifkan “pineal gland” supaya apa yang kita hajatkan dalam kehidupan mencapai dari sudut kesihatan, perhubungan dan kewangan.

3. Terapi Bunyi

adalah menggunakan frekuansi atau Hz untuk memulihkan sel darah yang tersumbat dalam jasad kita yang mempunyai penyakit atau perasaan negatif. Ia juga mampu mengaktifkan genetik yang baru supaya kesihatan kita pulih mengikut apa yang kita hajati.

3. As-Sakinah

Adalah salah satu cara mendapatkan ketenangan yang paling tinggi dalam diri kita tanpa menggunakan 5 deria daripada jasad iaitu mendengar, melihat, merasa, menyentuh dan menghidu lalu ia membantu menurunkan gelombang otak daripada tahap beta terus ke tahap theta, malah as-sakinah ini dapat menghasilakan melatonin yang banyak untuk kita membuang segala negativity dalam fikiran kita. Juga mendidik kita untuk khusyuk dalam sesuaatu perkara.